VBC 2021!

Jajajajajaajaaaaaa!! Vakantie Bijbel Club komt er weer aan. Dit jaar zal dit evenement plaats vinden op 29, 30 en 31 juli. Let op, want dit jaar veranderd wel de locatie! Het veldje aan de Middelingenseweg bestaat helaas niet meer, maar dit houdt ons niet tegen. We zullen dit jaar verhuizen naar de speeltuin aan de Veldweg. Hier hebben we ook een hele mooie locatie met allerlei speeltoestellen die we mogelijk kunnen gebruiken in ons programma. Op donderdag en vrijdag zijn alle kinderen van de basisschool welkom vanaf 13:30. We hebben al veel leuke dingen bedacht, zoals een sketch, een verhaal, spellen, timmeren en nog veel meer. Zien we jullie dan? De oudere kinderen (12+) zijn welkom op zaterdag 31 juli vanaf +/- 15 uur. Voor deze groep zijn er hele toffe activiteiten bedacht. We hopen dat jullie er net zoveel zin in hebben als wij! Je hoeft je voor alle 3 de dagen niet op te geven van tevoren en de entree is gratis.

TOT SNEL!!

Vakantie Bijbel Club 2020

VBC 2020 gaat door!!

Begin dit jaar is corona ons land binnen gekomen, op dat moment ontstonden twijfels of de VBC dit jaar wel door kan gaan. Gelukkig hebben wij toestemming gekregen om tóch 2 super leuke middagen te organiseren voor de kinderen die op de basisschool zitten. Welke basisschool? Dat maakt niet uit, iedereen is welkom! Op 21 augustus is de onderbouw welkom (groep 1 t/m 4) en op 22 augustus is de bovenbouw welkom (groep 5 t/m 8). Wat we precies gaan doen is nog een verassing maar wij als team kunnen je garanderen dat het weer leuke middagen worden. De flyer is ook te vinden op de website. De locatie is het speelveldje aan de Middelingenseweg in Hedel.

Kom je ook? Je mag je vriendjes en vriendinnetjes meenemen!

VAKANTIE BIJBEL CLUB 2018

SAVE THE DATE!!!! Jaaaaaa, het is weer bijna zover!!! Op 12 en 13 juli 2018 zal er weer een jaarlijkse Vakantie Bijbel Club worden georganiseerd voor kinderen van 4-12 jaar. Op zaterdag zal er een zeskamp zijn voor jeugd boven de 12 jaar. Iedereen is weer van harte welkom en het beloven weer fantastische dagen te worden. Binnenkort zal de flyer online komen met informatie over de tijden, het thema enz. Je kunt ook altijd een kijkje nemen op de Facebook pagina 'Vakantie Bijbel Club Hedel'. Hierop komen ook berichten en foto's. En onthoud: IEDEREEN is van harte welkom. Dus nodig alvast je buren, vrienden, vriendinnetjes uit, dan maken we er een groot feest van!

Haltes VBC-Express

Alle kinderen van 4 t/m 12 jaar kunnen dit jaar naar de VBC met de VBC-express. Wil je meerijden, zorg dan dat je op de volgende tijden bij één van de volgende, speciale haltes staat:
  • 12:45 - Koningin Julianaplein (bij speeltuintje)
  • 12.50 – Dreef (ter hoogte van Kasteellaan)  
  • 13.00 – Jan Stuverstraat (bij ronde grasveld)
  • 13.05 – Velgtstraat (bij speeltuintje)
  • 13:10 - Hopstraat (bij speeltuintje)
  • 13.20 – Grutakker (bij speelveldje)

Na afloop moet je zelf vervoer naar huis regelen.

Wil je meer weten over het programma? Kijk dan op www.vbchedel.nl.

Kleurwedstrijd 4+ (2015)

Je hebt het op de poster gezien! Of op de flyer die door de brievenbus kwam! Of gewoon op de website! Er is dit jaar een KLEURWEDSTRIJD! Achterop de flyer hebben we de kleurplaat laten afdrukken, maar... is het kleuren mislukt en wil je een nieuwe? Onder dit bericht vind je de kleurplaat. Er worden 2 prijzen uitgereikt: - 1 prijs voor de leeftijd 4-7 jaar - 1 prijs voor de leeftijd 7-12 jaar Lever je kleurplaat in aan het begin van de dag. Vergeet niet je naam en leeftijd op de kleurplaat in te vullen! Kleurplaat kleurwedstijd